Våra bolag

C/O P

C/O P är ett samägt bolag mellan Clas Ohlson och Pegital. Bolaget kommer att leverera tjänster inom fix i hemmet. Clas Ohlsons kunder kan få hjälp med uppgifter som kanske är för små för att ta in traditionell hjälp, men lite för svåra eller jobbiga för kunden att fixa själv.

Redan i höst kommer Clas Ohlsons kunder i Stockholm att erbjudas Clas Fixare-tjänster. Tjänsterna kan bokas på en ny digital plattform. På samma plattform kan kunder också få rådgivning i olika praktiska frågor. Under verksamhetsåret 2019/20 ska Clas Fixare finnas tillgängliga för kunder i hela Sverige enligt planen.

Fortner

Fortner ligger i framkant av Sveriges redovisningsbyråer och den ledande devisen är ”digitala verktyg. Mänskliga råd”. Fortner är en byrå med auktoriserade konsulter som står redo att hjälpa dig och ditt företag med bokföring, fakturering, lön, skatt och kvalificerad rådgivning. Med kontor på flera platser i Sverige och med smarta, digitala verktyg för redovisning finns de alltid nära till hands.

Läs mer om Fortner på:

http://www.fortner.se

HomeMaid

HomeMaid är ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag och har vuxit kontinuerligt sedan starten 1997. De vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. De fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning till flyttstädning och storstädning. HomeMaid har kollektivavtal och deras professionella medarbetare har därför sjyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.  Sedan starten har de hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, så att de får tid till det som är viktigt på riktigt.

Läs mer om HomeMaid på:

http://www.homemaid.se

IT-Hantverkarna

IT-Hantverkarnas tjänster är skapade för små och medelstora företag som inte vill lägga tid på IT men ändå vill vara säkra på att ha en effektiv, komplett och hållbar lösning.

Oavsett om företag behöver en långsiktig plan för hela företagets IT-miljö eller bara vill att någon ska komma och installera en ny server. Med IT-Hantverkarna som partner får kunden full kontroll över sina IT-kostnader och tid över att fokusera på sin kärnverksamhet. IT-Hantverkarnas duktiga IT-tekniker finns tillgängliga i hela landet och hjälper kunderna med deras IT-utmaningar.

Läs mer om IT-Hantverkarna på:

http://www.it-hantverkarna.se

Veteranpoolen

Veteranpoolen erbjuder privattjänster och bemannar företag i de flesta branscher. De är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Deras ambitiösa och yrkesskickliga veteraner kan hjälpa kunderna att bland annat städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, passa barn eller hjälpa dig som är äldre i vardagen.

Utöver privatpersoner utgör bemanning en viktig komponent i Veteranpoolen. Kompetens, flexibilitet och erfarenhet kännetecknar deras bemanningslösning. Veteranpoolen kan erbjuda till exempel fastighetsskötsel, kontorsservice, ekonomi/administration, lokalvård, försäljning och kundservice eller lager och logistik.

Läs mer om Veteranpoolen på:

http://www.veteranpoolen.se